- burta de vacuta;
- o ciapa;
- un ardel;
- un morcov:
- telina;
- 2 foi de dafin;
- 2 galbenusuri;
- 250 g smantana;
- 250 g iaurt;
- otet si mujdei de usturoi;
- Se curata burta bine si se pune la fiert cu legumele taiate in patru si ceapa la fel dupa ce s-a fiert burta se scot legumele si burta .
- Burta se taie fidelute dupa care se piseaza legumele prin sita deasupra la apa in care a fiert burta.
- Se pune burta taiata in oala,se ia 250 g de smantana,250 g de iaurt si 2 galbenusuri de ou si se amesteca,in timpul acesta mai dam pe razatoare 2 morcovi cruzi,sii calim in ulei bine si amestecam cu smantana si iaurtul.
- Dupa ce s-a mai racit ciorba , dregem cu aceasta smantana cu otet si mujdei de usturoi dupa gustul fiecaruia.
Servire
- Se serveste cu ardel iute.
- Pofta buna !
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu