Ingrediente
- 10 rosii;
- 200 g de ficatei;
- 2 oua;
- 1 ceapa;
- 2-3 linguri de faina;
- 1 felie de paine;
- 1 lingurita de zahar;
- 1 legatura de patrunjel;
- ulei;
- sare si piper.
- se prajeste ficatul , apoi se trece prin masina de tocat, impreuna cu o felie de paine;
- ceapa se curata, se spala, se toaca marunt si se caleste in acelasi ulei, apoi se pune in pasta de ficat;
- se adauga si ouale, faina, sare si piper dupa gust, dupa care se lasa compozitia deoparte;
- rosiile se spala, se scobesc, apoi se presara sare si se lasa sa se scurga;
- miezul ramas se fierbe pe foc mic, cu putin ulei si o lingurita de zahar;
- rosiile se umplu cu amestecul de ficat, se aseaza intr-o tava, se toarna peste ele sosul de rosii si se dau la cuptor pentru 30 de minute;
- dupa ce se scot, se presara cu patrunjel taiat fin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu